Skip to main content

Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία στη Λεωφ. Παπανδρέου την Κυριακή

Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στις 5 Μαΐου στον δήμο Νεάπολης - Συκεών λόγω των έργων στην Λεωφόρο Παπανδρέου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή, 5 Μαΐου στον δήμο Νεάπολης - Συκεών καθώς ξεκινούν οι εργασίες ανακατασκευής του μεγάλου οδικού άξονα Ελευθερίου Βενιζέλου-Ανδρέα Παπανδρέου, από την οδό Λαγκαδά έως και τον κόμβο της περιφερειακής οδού (δείτε εδώ).

Μεταξύ άλλων κατά την πρώτη φάση των εργασιών ασφαλτόστρωσης προβλέπεται:

Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα της λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφ. Γ. Παπανικολάου (πριν την ανισόπεδη διάβαση του Κ6 κόμβου της Περιφερειακής Οδού) έως το ύψος της συμβολής της με το κλάδο εξόδου της λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου προς την Περιφερειακή Οδό (ρεύμα προς Ανατολικά),

Η κίνηση των οχημάτων στο κλάδο εξόδου της λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου προς την Περιφερειακή Οδό (ρεύμα προς Ανατολικά) θα διεξάγεται κανονικά,

Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στους δύο κλάδους εξόδου της Περιφερειακής Οδού (ανατολικός και δυτικός) προς Νεάπολη. Η κυκλοφορία των οχημάτων από την Περιφερειακή Οδό προς τη Νεάπολη θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων και ενημερωτικών πινακίδων μέσω του κόμβου Παπαγεωργίου (Κ5) για τα οχήματα που κινούνται προς Δυτικά και μέσω του κόμβου Επταπυργίου (Κ7) για τα οχήματα που κινούνται προς Ανατολικά.

Τα οχήματα που κινούνται επί της λεωφ. Γ. Παπανικολάου με κατεύθυνση από τα Πεύκα προς τη Νεάπολη, στο ύψος του Κόμβου Νεαπόλεως, θα εκτρέπονται με τη βοήθεια σημαιοφόρων προς την Περιφερειακή Οδό με κατεύθυνση προς τον Κόμβο Παπαγεωργίου (Κ5).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της συγκεκριμένης Φάσης τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. θα κινούνται κανονικά στο καθορισμένο δρομολόγιό τους με τη βοήθεια των σημαιοφόρων που θα βρίσκονται κατά μήκος της λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου.