Skip to main content

Κυκλοφοριακό χάος στις Συκιές από απορριμματοφόρο που βγήκε στις 10 να μαζέψει σκουπίδια

Απορριμματοφόρο βγήκε να μαζέψει σκουπίδια σε ώρα κυκλοφοριακής αιχμής με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση στις Συκιές

Δεν της έφτανε της Θεσσαλονίκης το ήδη μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει καθημερινά, τώρα βάζει και... αυτογκόλ, αφού κάποιος από τον δήμο Νεάπολης Συκεών είχε τη φαεινή ιδέα να βγάλει απορριμματοφόρο για συλλογή απορριμμάτων σε ώρα αιχμής.

Συγκεκριμένα, στις 10:30, ένα απορριμματοφόρο βγήκε στους δρόμους των Συκεών -σε κεντρικούς...- για να συλλέξει τα σκουπίδια με αποτέλεσμα να προκληθεί κομφούζιο σε μία από τις σημαντικότερες οδικές αρτηρίες της περιοχές, την οδό Παναγιώτη Αφαλή, στην κάθοδό της.

Πρόκειται για έναν δρόμο που εξυπηρετεί μεγάλο όγκο οχημάτων που κατηφορίζουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ναι μεν έχει δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση αλλά η μία από αυτές είναι μονίμως κατειλημμένη από παρκαρισμένα οχήματα. Έτσι, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα προσπέρασης ενός απορριμματοφόρου ώστε να αποσυμφορηθεί η κατάσταση όταν αυτό κάνει στάσεις, με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί να σχηματιστεί ουρά από αυτοκίνητα που είχαν προορισμό το κέντρο.

Η κίνηση των οχημάτων διεξαγόταν επί ώρα με ρυθμούς χελώνας έως ότου τελικά το απορριμματοφόρο στρίψει σε κάποιο από τα στενά.