Skip to main content

Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την ομιλία Τσίπρα

Η Θεσσαλονίκη πνίγεται από αυτοκίνητα λόγω ρυθμίσεων που έχουν οδηγήσει σε κυκλοφοριακό μπλάκ ουτ. Σημειωτόν τα ΙΧ στο κέντρο.

Μπάχαλο επικρατεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αυτή την ώρα, στο πλαίσιο της παρουσίας του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο Βελλίδειο, για το Thessaloniki Summit του ΣΒΒΕ.

Η Θεσσαλονίκη «πνίγεται» από αυτοκίνητα λόγω των έκτακτων ρυθμίσεων που έχουν οδηγήσει σε κυκλοφοριακό μπλακ ουτ.

Συγκεκριμένα, η κίνηση των οχημάτων στους δρόμους που οδηγούν στο κέντρο της πόλης, είναι μπλοκαρισμένη και η κυκλοφορία στο κέντρο είναι σχεδον αδύνατη, με τα αυτοκίνητα στους κεντρικότερους δρόμους να πηγαίνουν σημειωτόν. Ουσιαστικά έχουν αποκλειστεί σχεδόν όλες οι δυνατές πορείες από ανατολικά και δυτικά προς το κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κανονικό χάος.

Για μία ακόμη φορά, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που λαμβάνονται και οι αποκλεισμοί δρόμων για την παρουσία του πρωθυπουργού στην πόλη προκαλούν τεράστια ταλαιπωρία και αγανάκτηση στους πολίτες. Και αυτό είναι κάτι που επιτέλους πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους όσοι σχεδιάζουν τα μέτρα. Είναι λογικό να λαμβάνονται μέτρα ασφαλείας για τον πρωθυπουργό αλλά δεν είναι λογικό να νεκρώνει μία ολόκληρη πόλη επί ώρες.  Η κατάσταση σήμερα έφθασε στο μη περαιτέρω.