Σάββατο 6 Ιουνίου 2020
x

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι «κυανόλευκοι» θα υποδεχθούν τους «πράσινους», την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο Ιβανώφειο για την 21η αγωνιστική της Basket League.

Την προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (15/3, 19:00, Ιβανώφειο) λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που δείχνει ο κόσμος της ομάδας ανακοίνωσε πως ξεκινά σήμερα ο Ηρακλής.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «κυανόλευκη» ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης Εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 19:00, στο Ιβανώφειο Γυμναστήριο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League.

Σας καλούμε να υποστηρίξετε την προσπάθεια της Ομάδα μας σε έναν ακόμη σημαντικό αγώνα του πρωταθλήματος, με θέρμη και φίλαθλη συμπεριφορά, όπως σε όλους τους αγώνες μας στο Ιβανώφειο. Υποστηρίζουμε τον ΗΡΑΚΛΗ με φωνή και τραγούδι, συνεχίζοντας τις εικόνες που εντυπωσιάζουν όλη την μπασκετική Ελλάδα και δίνουν φτερά στους παίκτες μας.

Οι τιμές των Εισιτηρίων:

Θύρα 1 και 6-7 (πέταλα): 10 ευρώ

Θύρα 2 (μικρή κερκίδα): 20 ευρώ

Θύρα Επισήμων (τμήμα Κ): 20 ευρώ

Θύρα Επισήμων, Λευκά καθίσματα: 25 ευρώ

Θύρα Επισήμων, Μπλε καθίσματα: 30 ευρώ

Court Side Seats: 100 ευρώ

Επίσης διατίθενται εισιτήρια διαρκείας για τους 3 αγώνες που απομένουν στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, με μειωμένη τιμή (βλ. σχετική ανακοίνωση), όπου με 1 εισιτήριο μπορείτε να δείτε και τους 3 αγώνες.

Τα Εισιτήρια (μεμονωμενα και ''μίνι'' διαρκείας) διατίθενται από αύριο, Πέμπτη 05/03, από τα γραφεία της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, στο Ιβανώφειο (Αγίου Δημητρίου 159Β, τηλ. 2310-219233), και από τους Συνδέσμους Φιλάθλων της Ομάδας μας.

Ωράριο Λειτουργίας για την τρέχουσα εβδομάδα

Πέμπτη (05/03): 18:00-21:00

Παρασκευή (06/03): 17:00-21:00

Εισιτήρια θα μπορούν να προμηθεύονται οι φίλαθλοι και από το www.ticketmaster.gr από αύριο, μέχρι και τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά και από τα καταστήματα Public και OPAP Stores.

* Υπενθυμίζεται ότι για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του αριθμού Α.Μ.Κ.Α..

* Τα παιδιά κάτω των 7 ετών δεν πληρώνουν. Από 7 και πάνω και εφ’ όσον καταλαμβάνουν θέση καθήμενου πληρώνουν κανονικά.

* Η είσοδος των ΑμΕΑ θα γίνει από τη Θύρα 6-7 και των κατόχων εισιτηρίων Επισήμων, όπως και των Δημοσιογράφων από τη Θύρα των Επισήμων.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι για έγκαιρη προσέλευση στο γήπεδο και για συνεργασία με το προσωπικό της ΚΑΕ για την χωρίς ταλαιπωρία παρακολούθηση του αγώνα, όπως και οι δημοσιογράφοι για έγκαιρη διαπίστευση τους, σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Επικοινωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2310-219233, εργάσιμες ημέρες και ώρες, και στο info@iraklis-bc.gr».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ