Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΜΙΑ 85ΧΡΟΝΗ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Η ηλικιωμένη παρουσίασε συμπτώματα κορωνοϊού και μετέβη τη Δευτέρα στο νοσοκομείο του Κιλκίς, ενώ δείγμα της εστάλη στη Θεσσαλονίκη.

Μια 85χρονη, από μικρό οικισμό που βρίσκεται βόρεια του Κιλκίς, επιβεβαιώθηκε ως το νέο κρούσμα κορωνοϊού στο νομό Κιλκίς.

Σύμφωνα με το eidisis.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα είχε τα συμπτώματα του κορωνοϊού και μετέβη στο νοσοκομείο του Κιλκίς, το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιουλίου. Αμέσως απομονώθηκε στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στο νοσοκομείο και στάλθηκε το δείγμα της για εξέταση στη Θεσσαλονίκη.

Το νοσοκομείο έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης που προβλέπονται από το σχετικό πρωτόκολλο και ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ. Το βράδυ της Τρίτης επιβεβαιώθηκε το δείγμα ως θετικό.

Σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουλίου, η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε για νοσηλεία στη Θεσσαλονίκη, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Την ίδια ώρα ενημερώθηκαν τα παιδιά της για την απαραίτητη ιχνηλάτηση των επαφών της ηλικιωμένης. Ήδη η κόρη της έχει δώσει δείγμα για εξέταση και αναμένεται να το κάνει και ο γιός της, ο οποίος έχει έρθει από τη Σουηδία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ