Skip to main content

Κιλκίς: Δωρεάν διανομή προστατευτικών μασκών σε Πολύκαστρο και Γουμένισσα

Κάθε μάσκα που θα διανεμηθεί θα περικλείεται σε ατομική συσκευασία και στο πίσω μέρος της θα υπάρχουν οδηγίες για την ορθή χρήση της.

Μετά την επιτυχία της πρώτης φάσης της δράσης «Φοράμε μάσκα - Σταματάμε τη μετάδοση» με τη διανομή δωρεάν προστατευτικών μασκών στους πολίτες του Κιλκίς, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς συνεχίζει την δράση στον δήμο Παιονίας.

Για την υλοποίηση της δράσης αυτής, αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου και φαρμακοποιών του Δήμου Παιονίας θα διανέμουν τις προστατευτικές μάσκες σε σταντ το οποίο θα στηθεί το Σάββατο 31-10-2020, στο Πολύκαστρο στο χώρο της λαϊκής αγοράς από 09:30 έως 11:00 και στη Γουμένισσα στο χώρο της λαϊκής αγοράς στο μεγάλο πλατάνι από 11:30 έως 12:30.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνεται η διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων για την ορθή χρήση των αντιβιοτικών φαρμάκων. Κάθε μάσκα θα περικλείεται σε ατομική συσκευασία και στο πίσω μέρος της θα υπάρχουν οδηγίες για την ορθή χρήση της.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η άμεση και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών για τη σωστή χρήση της μάσκας και για την προστασία που παρέχει στη μάχη κατά της λοίμωξης COVID-19, καθώς και η ενημέρωση τους για την ορθή χρήση των αντιβιοτικών φαρμάκων.