Skip to main content

Κιλκίς: Επεισόδια με τραυματίες στο camp της Νέας Καβάλας

Μια παρενόχληση κοπέλας έφερε τελικά γενική σύρραξη με μαχαίρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Επεισόδια ξέσπασαν χθες μεταξύ των μεταναστών – προσφύγων στο κέντρο φιλοξενίας της Νέας Καβάλας, που είχαν σαν αποτέλεσμα τη μεταφορά τεσσάρων τραυματιών στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

Σύμφωνα με το eidisis.gr τα επεισόδια έγιναν γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου, όταν νεαρός μετανάστης μέσα στο καμπ παρενόχλησε μια κοπέλα. Η παρεξήγηση δεν άργησε να έρθει, άναψαν τα αίματα, πιάστηκαν στα χέρια και στο τέλος βγήκαν και μαχαίρια.

Το επεισόδιο αρχικά δεν έγινε αντιληπτό από τους αστυνομικούς που βρίσκονται και φρουρούν στην είσοδο του καμπ. Τελικά, μετανάστες μετέφεραν και άφησαν στην πύλη του καμπ τους τραυματίες του επεισοδίου και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Από το νοσοκομείο του Κιλκίς κινητοποιήθηκαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία και μετέφεραν τους τέσσερις βαριά τραυματισμένους στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα πάντα με το eidisis.gr ο πιο βαριά τραυματισμένος είχε χτυπηθεί με μαχαίρι, ενώ ένας άλλος είχε σπασμένο κεφάλι.

Μέσα στο καμπ κινήθηκαν περιπολικά της Αστυνομίας προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποφευχθούν τα «αντίποινα» μεταξύ και των διαφορετικών εθνικοτήτων που διαμένουν στο κέντρο φιλοξενίας.