Skip to main content

Κιλκίς: Είχε στο φορτηγό του 32 κιλά κάνναβη προερχόμενα από τη Βόρεια Μακεδονία

Οι παραπάνω ποσότητες κάνναβης είχαν εισαχθεί στην Ελλάδα από τη Βόρεια Μακεδονία και τις παρέλαβε ο συλληφθείς με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση.

Συνελήφθη ένας 38χρονος Αλβανός κοντά στο Πολύκαστρο του Κιλκίς που διαπιστώθηκε να μεταφέρει παραπάνω από 32 κιλά κάνναβης σε φορτηγό όχημα.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, καθώς μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκε να παραλαμβάνει τους σάκους με την κάνναβη. Στη συνέχεια, σε έρευνα του φορτηγού οχήματος που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 σάκοι με 30 συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 32 κιλών και 860 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι παραπάνω ποσότητες κάνναβης είχαν εισαχθεί στην ελληνική Επικράτεια από τη Βόρεια Μακεδονία και τις παρέλαβε ο συλληφθείς με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση στο εσωτερικό της χώρας.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα. Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω φορτηγό όχημα ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη πραγματοποίθηκε από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας ενώ ο 38χρονος μετά τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.