Skip to main content

Κιλκίς: Καθαρίστηκαν πάνω από 150 φρεάτια ομβρίων υδάτων

Καθαρίστηκαν από χώματα και φερτά υλικά πάνω από 150 φρεάτια ομβρίων υδάτων σε δρόμους του Κιλκίς στο πλαίσιο της αντιπλημμυρικής προστασίας του.

Σε εργασίες καθαρισμού των φρεατίων συλλογής ομβρίων υδάτων στο Κιλκίς προχώρησε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Οι εργασίες έγιναν υπό τις οδηγίες της ΔΕΥΑΚ καθώς τα φρεάτια λόγω κλίσης του δρόμου είναι ευάλωτα σε βροχοπτώσεις και πλημμυρίζουν συχνά. Τα έργα έγιναν σε φρεάτια επί των οδών Βενιζέλου, στη συμβολή των οδών Βενιζέλου με 21ης Ιουνίου, Βενιζέλου με Μακεδονίας, Ευρώπης, Θράκης, στη Γ. Καπέτα στο ύψος του 4ου Δημοτικού Σχολείου, στη συμβολή των οδών Καπέτα με Κύπρου και Επανωμής, στις οδούς Αρκαδίας, Ρωμυλίας, στον περιφερειακό δρόμο στο ύψος του 5ου Δημοτικού Σχολείου, στην περιοχή του παλαιού σφαγείου και του κτηνιατρείου επί της οδού Μεσημβρίας, στο τέρμα της οδού Αριστείδου και στην οδό Αμπέλων στο ύψος του 4ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς.

Συνολικά υπολογίζεται ότι καθαρίστηκαν σχολαστικά από χώματα και φερτά υλικά πάνω από 150 φρεάτια ομβρίων υδάτων σε δρόμους της πόλης στο πλαίσιο της αντιπλημμυρικής προστασίας της. Οι εργασίες καθαρισμού των φρεατίων συνεχίζονται, όπως αναφέρει ανακοίνωση του δήμου Κιλκίς.

 

ο