Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
x

ΚΙΛΚΙΣ: ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Άσπρο του νομού Κιλκίς - Μεγάλες οι ζημιές, κατέρρευσε η μεταλλική σκεπή.

Εκτεταμένες ζημιές σημειώθηκαν σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Άσπρο του νομού Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το eidiseis.gr, η φωτιά ξέσπασε στις 1:45 τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Νοεμβρίου κι ενώ το εργοστάσιο ήταν κλειστό. Ο φύλακας που υπήρχε ειδοποίησε την Πυροσβεστική, αλλά η φωτιά απλώθηκε πολύ γρήγορα λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν στη μονάδα ανακύκλωσης.

Στον χώρο της βιομηχανίας έφθασαν αμέσως πυροσβεστικές δυνάμεις από Κιλκίς, Γουμένισσα και Θεσσαλονίκη, συνολικά 8 οχήματα με 18 άνδρες, καθώς και ένα βραχιονοφόρο όχημα από την Πυροσβεστική υπηρεσία Κιλκίς.

Τελικώς το μεσημέρι η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, έχοντας όμως καταστρέψει σύμφωνα με πληροφορίες του eidisis.gr, έναν στεγασμένο χώρο 4.000τ.μ. και με τη μεταλλική του σκεπή να έχει καταρρεύσει.

Το εργοστάσιο βρίσκεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Πολυκάστρου – Θεσσαλονίκης, περίπου δέκα χιλιόμετρα από το Πολύκαστρο, σε μικρή απόσταση από την ΠΑΘΕ. Στο χώρο του έχουν απομείνει σε επιφυλακή δυο οχήματα της Πυροσβεστικής, γιατί τα υλικά που έχουν καεί δεν είναι δύσκολο να προκαλέσουν ανάφλεξη.

Την Τετάρτη αναμένεται να γίνει η συνολική καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τη φωτιά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ