Skip to main content

Κιλκίς: Προφυλακίστηκε ο 27χρονος που δολοφόνησε τον θείο του σε χωράφι (vid)

Ο 27χρονος που δολοφόνησε τον θείο του σε χωράφι στο Μυριόφυτο του Κιλκίς προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως.

Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως ο 27χρονος που δολοφονήσε τον 63χρονο θείο του (διαβάστε ΕΔΩ) το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στο Κιλκίς.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορούμενου που μίλησε στο eidisis.gr, ο 27χρονος έχει ομολογήσει τα περιστατικά της πράξης, έχει δηλώσει ότι αυτή η ενέργειά του δεν τελέστηκε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο 27χρονος εξέθεσε στην ανακρίτρια τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν στην τέλεση της πράξης και στη συνέχεια οδηγήθηκε στις φυλακές Νιγρίτας.

«Πρέπει βέβαια να πούμε ότι πρόκειται για μια οικογενειακή τραγωδία την οποία πρέπει να σεβαστούμε όλοι και να δούμε ποια ήταν τα αίτια που οδήγησαν το μαχαίρι στο χέρι του δράστη», ανέφερε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Κώστας Τσάκος.

«Ζητήσαμε», συνεχίζει ο κ. Τσάκος, «από την κ. ανακρίτρια κι έχω την εντύπωση ότι θα γίνει δεκτό το αίτημά μας , να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να δούμε αν υπάρχει κάποιο άλλο έδαφος που έπαιξε ρόλο στην τέλεση της συγκεκριμένης πράξης από τον δράστη».