Skip to main content

Τραγωδία στο Κιλκίς:Σφοδρό τροχαίο με τέσσερις νεκρούς στην ΠΑΘΕ(φωτο)

Σφοδρή μετωπική σύγκρουση δυο αυτοκινήτων σημειώθηκε στην ΠΑΘΕ, κοντά στο Πολύκαστρο, με τέσσερις νεκρούς - τρεις άνδρες και μία γυναίκα

Πολύνεκρο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 11:00 σήμερα στο 528ο χλμ της ΠΑΘΕ, στο Κιλκίς, στο ύψος του Λιμνοτόπου, κοντά στο Πολύκαστρο.

Συγκεκριμένα, στις 10:50, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, όταν το ΙΧ που κατευθυνόταν προς Ευζώνους συγκρούστηκε με το έτερο που κατευθυνόταν προς Θεσσαλονίκης, μετά τα Plaza Πολυκάστρου. Ως αποτέλεσμα τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, τρεις άνδρες και μία γυναίκα. Κατά πληροφορίες, στο αυτοκίνητο που κινούνταν προς Ευζώνους επέβαιναν ένας άντρας και μια γυναίκα 65 χρόνων περίπου. Από το αυτοκίνητο αυτό ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός και σοβαρά τραυματισμένη η συνοδηγός του, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά κατέληξε.

Στο αυτοκίνητο που κινούνταν προς Θεσσαλονίκη επέβαιναν τρία άτομα, από τα οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα δύο είναι νεκρά, ο οδηγός 47 χρόνων και ο συνοδηγός του 21 χρόνων από το Πολύκαστρο.

Η σύγκρουση των δυο αυτοκινήτων ήταν τόσο σφοδρή που οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Κιλκίς με δυσκολία μπόρεσαν να απεγκλωβίσουν τους νεκρούς από τα οχήματα.

Πηγή φωτογραφιών: Eidisis.gr