Skip to main content

Κιλκίς: Κατείχαν σχεδόν 1.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα - Δύο συλλήψεις (φωτο)

Συνελήφθησαν στο Κιλκίς για λαθρεμπόριο 920 πακέτων τσιγάρων δύο ημεδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα στις 29 Σεπτεμβρίου.

Για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων στη περιοχή του Κιλκίς συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα στις 29 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες δύο ημεδαποί. Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή και σε έλεγχο του οχήματος τους βρέθηκαν δύο σάκοι που περιείχαν συνολικά 920 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Επίσης κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Το κατασχεμένο όχημα: