Skip to main content

Κιλκίς: Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για λαθρεμπόριο τσιγάρων

Τα λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στα αρμόδια Τελωνεία, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις, για λαθρεμπόριο τσιγάρων από αστυνομικούς της Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, συνελήφθησαν το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 29, 28 και 22 ετών, διότι διαπιστώθηκε να κατέχουν με σκοπό την πώληση, συνολικά 1.490 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Στη δεύτερη περίπτωση από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας συνελήφθη το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει 750 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα παραπάνω λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στα αρμόδια Τελωνεία, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.