Skip to main content

Κιλκίς:Έκκληση βοήθειας για την 10χρονη που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο

Ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας στο Κιλκίς απευθύνει έκκληση για οικονομική βοήθεια, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για να αγοραστεί τεχνητό μέλος.

Δύσκολες στιγμές για το 10χρονο κοριτσάκι από το Κιλκίς, το οποίο ακρωτηριάστηκε στο τροχαίο δυστύχημα, τον περασμένο Ιούλιο και στο οποίο σκοτώθηκε και η έγκυος μητέρα του.

Ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας στο Κιλκίς απευθύνει έκκληση για οικονομική βοήθεια, ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να αγοραστεί τεχνητό μέλος για το 10χρονο παιδί.

Η ανήλικη, στο τροχαίο στην Άνω Ποταμιά, υπέστη ανοιχτό κάταγμα αριστερού βραχίονα. Ακολούθησαν αρκετές επεμβάσεις, ωστόσο δυστυχώς έχασε το χεράκι του.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος, είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθούν τα χρήματα για την αγορά του πρόσθετου μέλους που θα δώσει ελπίδα στο κοριτσάκι.

Ήδη, στην πόλη του Κιλκίς και σε άλλα χωριά του νομού τοποθετήθηκαν κουμπαράδες, όπου κάθε πολίτης μπορεί να προσφέρει ό,τι μπορεί για την οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας.

Επίσης, μπορεί να γίνει κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό του πατέρα και του παιδιού στην Εθνική Τράπεζα GR2301107660000076660165960.

Στο τροχαίο είχε χάσει τη ζωή της η 30χρονη οδηγός του αυτοκινήτου, μητέρα του δεκάχρονου κοριτσιού, η οποία ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Οι γιατροί κατάφεραν να φέρουν στη ζωή το δεύτερο παιδί της άτυχης γυναίκας.

Το τροχαίο είχε σημειωθεί στις 17 Ιουλίου, στην επαρχιακή οδό Άνω Ποταμιά, στο Κιλκίς, όταν το όχημα της νεαρής γυναίκας εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σημείωση: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση χρημάτων στον συγκεκριμένο λογαριασμό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας.

Ο αριθμός τηλεφώνου του Συλλόγου και της υπεύθυνης παρατίθενται παρακάτω: