Skip to main content

Κυλλήνη: Κάηκε ζωντανή μία 79χρονη στο σπίτι της (φωτο)

Η άτυχη γυναίκα κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της, ενώ ο 88χρονος σύζυγός της που πάσχει από άνοια, προσπαθούσε να την σώσει.

Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Κυλλήνη, όπου μία 79χρονη γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο καθηλωμένη πάνω στο κρεβάτι της, καθώς ήταν κατάκοιτη.

Η άτυχη γυναίκα κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της, ενώ ο 88χρονος σύζυγός της που πάσχει από άνοια, προσπάθησε να την σώσει και βγήκε με δυσκολία από το χώρο που είχε πιάσει φωτιά.



Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, εκτιμάται πως η φωτιά ξέσπασε από τσιγάρο. Η 79χρονη γυναίκα παρακολουθούσε τηλεόραση και κάπνιζε όταν πιθανότατα αποκοιμήθηκε και το τσιγάρο έπεσε πάνω στην κουβέρτα της. Την επόμενη στιγμή τα κλινοσκεπάσματα και τα ρούχα της άρπαξαν φωτιά με αποτέλεσμα να τυλιχθούν στις φλόγες.

Η φωτιά εκτιμάται πως ξέσπασε λίγο πριν τις δέκα το βράδυ της Κυριακής, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών κλήθηκε λίγα λεπτά αργότερα να επέμβει...



Στο φλεγόμενο σπίτι έφτασαν τρία οχήματα με οκτώ άντρες, ενώ έσπευσε και ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον 88χρονο σύζυγό της άτυχης 79χρονης στο νοσοκομείο.

Στο σπίτι της 79χρονης έφτασαν και δυνάμεις της Αστυνομίας με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή νομού Βαγγέλη Αναγνωστάκη, ενώ επικεφαλής της Π.Υ. Λεχαινών ήταν ο διοικητής της υπηρεσίας Αντιπύραρχος Δημήτρης Αντωνάκης.



Η 79χρονη και ο σύζυγός της είχαν μια κόρη που είχε φύγει από τη ζωή πριν λίγα χρόνια και ζούσαν μόνοι.