Skip to main content

Κιλτίδης για Σκοπιανό: Μας αλυσοδένουν γονατισμένους

Είναι πρωτοφανές να μιλάμε για γεωγραφία, ενώ τα δεδομένα έχουν αλλάξει με αδριάντες, αεροδρόμια και δύο γενεές νέων μακεδονιζόντων Σκοπιανών, τονίζει

Την άποψη ότι τα εθνικά ζητήματα δεν έχουν επιλυθεί και επαναπροσδιορίζονται «με καθυποταγμένη και αλυσοδεμένη Πατρίδα», εξέφρασε με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Κιλτίδης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Όπως αναφέρει, το πρόβλημα με τα Σκόπια είναι η ταυτότητα (υπηκοότητα και γλώσσα).

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Κιλτίδη:

Μας αλυσοδένουν γονατισμένους !

Δεν επιλύθηκαν τα ανοιχτά εθνικά ζητήματα με ισχυρή Ελλάδα και επαναπροσδιορίζονται με καθυποταγμένη και αλυσοδεμένη Πατρίδα. Με πολίτες φτωχοποιημένους και εξουθενωμένους, χωρίς αντανακλαστικά. Εύχομαι και ανυπόκριτα προσεύχομαι να μη επαληθευτούν οι φόβοι μου , ότι δεν πρόκειται για οικονομική κρίση , αλλά υποκρύπτονται γεωπολιτικές επιρροές και ανακατατάξεις. Το πρόβλημα με τα Σκόπια είναι η ταυτότητα (υπηκοότητα και γλώσσα). Είναι πρωτοφανές να μιλάμε για γεωγραφία, ενώ τα δεδομένα έχουν αλλάξει με αδριάντες, αεροδρόμια και δύο γενεές νέων μακεδονιζόντων Σκοπιανών. Αγωνίζομαι από το 1974 για την προδομένη Μακεδονία, όταν η ιστορία έδειχνε και "φώναζε" Δεν εκχωρούμε το είναι μας.