Skip to main content

Κιλτίδης για ταυτότητα φύλου: Η εντροπία και η ντροπή της πολιτικής

Υλοποιείται εν ονόματι των δήθεν ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αναφέρει ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, σχολιάζοντας το επίμαχο νομοσχέδιο.

Για καταπάτηση των φυσικών σταθερών της ζωής και βιολογικών παραδοχών της επιστήμης κάνει λόγο ο πρωήν υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Κιλτίδης, σχολιάζοντας το επίμαχο νομοσχέδιο για την ταυτότητας φύλου.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ασκεί δριμεία κριτική στο προωθούμενο νομοσχέδιο, αναφέρει ότι αυτό «υλοποιείται έν ονόματι των δήθεν ανθρωπίνων δικαιωμάτων», κάνει λόγο για θρησκευτική κατάπτωση, ενώ παράλληλα θέτει σειρά ερωτημάτων.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Κιλτίδη:

Η Εντροπία και η Ντροπή της Πολιτικής.

Η φυσική όρισε την εντροπία ως την άναρχη κατάσταση ατόμων και μορίων της ύλης στο σύμπαν για δημιουργία ή καταστροφή , λόγω δυνάμεων και δυναμικής . Η ηθική καθόρισε την ντροπή ως φραγμό στην απαξίωση και στον ευτελισμό της ζωής και των προσώπων. Η πολιτική θεσπίσθηκε στις κοινωνίες για να αξιοποιήσει την εντροπία των κοινωνιών , με μεμονωμένους πολίτες και την δυναμική, για δημιουργία. Η ντροπή σ αυτή την υπόθεση νομίζαμε , ότι θα σταθεί φραγμός για τους πολιτικούς στις κοινωνίες, να μη αφήσουν την εντροπία τους προς την καταστροφή. Να μη ξαναγίνει η ανθρωπότητα Σόδομα και Γόμορρα Να μη καταπατηθούν φυσικές σταθερές της ζωής και βιολογικές παραδοχές της επιστήμης.

Στην μέγα - συστημική όμως προσέγγιση της πολιτικής, οι έχοντες εδώ και τριάντα χρόνια τα ηνία των κυρίαρχων δυνάμεων επιβολής , διαχειρίζονται την εντροπία των κοινωνιών προς την διάλυση και ανασύσταση αυτών κατά τα μακροοικονομικά τους συμφέροντα. Απεργάζονται διαιρέσεις κρατών , μετοικήσεις μεταναστών και προσφύγων, ορθές πρακτικές απαξίωσης εθνικών και θρησκευτικών αξιών και τέλος την αλλοίωση της ανθρώπινης υπόστασης. Ειλικρινά, όταν " εκστόμισα " πριν είκοσι χρόνια ότι δύο πράγματα με τρομάζουν , δεν περίμενα ότι θα το ζήσω. Είπα τότε, φοβάμαι την κοινωνία του ενός πέμπτου, ότι θα εργάζεται και θα γεύεται την δημιουργία στη ζωή το 20% και το υπόλοιπο 80% απλώς θα σιτίζεται, με επιδόματα, συσσίτια , κ. α. Το δεύτερο , είναι αυτό που υλοποιείται έν ονόματι της ελευθερίας και των δήθεν ανθρωπίνων δικαιωμάτων , είπα τότε φοβάμαι την δημιουργία του ενός φύλου. Από ολίγον άνδρας έως πολύ γυναίκα ή ολίγον γυναίκα έως πολύ άνδρας. Κατόπιν εμφανίσθηκαν οι διεμφυλικές θεωρήσεις και η αλλαγή φύλου που " ενέσκηψε " στην χώρα μας τους τελευταίους χρόνους. Κανένας δεν διανοείται να καταπατήσει δικαιώματα πολίτη , όπως και αν αυτοπροσδιορίζεται.

Η ντροπή αναδύεται από τον άνυδρο βούρκο της πολιτικής μας ζωής. Στεγνή από ιδέες , άφωνη από λόγο , κατάντησε ξετσίπωτη από ηθική. Δεν είναι θέμα ήθους , αλλά ηθικής , για όσους καταλαβαίνουν, όπως κάποιοι δεν κατανοούν , ότι δεν υφίσταται παγκοσμιοποίηση αν δεν το επιθυμείς , αλλά κανόνες παγκοσμιότητος, δηλαδή συνθήκες ταχύτητος σε συγκοινωνίες και επικοινωνίες. Επιτείνεται ακόμη περισσότερο η γνώμη μου , ότι η λεγομένη κρίση το 2010 επιβλήθηκε και βήμα - βήμα αποκαλύπτονται οι σκοποί . Καταστολή , φτωχοποίηση , αποχαύνωση. Ιδιοτελής ραγιαδισμός, ατομισμός της μάζας, ψέμα στο ψέμα και διαδοχικές εξαπατήσεις. Που καιρός να ασχοληθούμε με το φύλο του παιδιού που γεννιέται , άλλοι θα αποφασίσουν και θα ορίσουν στα ανδρείκελα της δύστυχης Πατρίδος , ότι εδώ τελειώνει ο άνθρωπος που είσαι.

Προκύπτουν όμως κάποια ερωτήματα που θα εκδικηθούν τον βιασμό της φύσεως και της επιστήμης .

Έχουν γνώση περί κυρίαρχων και δευτερογενών γνωρισμάτων του φύλου , όταν ομιλούν και θέλουν να επιβάλλουν την δυνατότητα αλλαγής στα 15 ;

Γνωρίζουν πόσα , ιδίως αγόρια , ολοκληρώθηκαν ως άρρενες μετά τα 15;

Όταν κάποιος επιθυμεί αλλαγή φύλου , με ποιά γνωρίσματα θα κατατάσσεται και σε ποιo φύλο ;

Θα δημιουργηθεί το 3° , το 4°, και πόσων ειδών τουαλέτες θα έχετε στους αντίστοιχους χώρους.

Έχουν αντιληφθεί ότι καταπίπτουν όλα τα κυρίαρχα θρησκευτικά δόγματα ;

Έθνος , Πατρίδα , Πολιτεία και Κοινωνία με τέτοιο πρόταγμα δεν θα υφίσταται στο μέλλον . Πλανώνται οι διεθνιστές και οι φιλελευθερίζοντες ότι θα υπάρχει εργαζόμενος ή επιχείρηση στο απώτερο μέλλον. Είναι η ώρα των πολιτών και της πολιτικής. Όσο υπάρχουν άνθρωποι. Έλληνες άραγε;...........