Skip to main content

Κιλτίδης: Καθηγητές κατά μαθητών που ανήρτησαν πανό για τη Μακεδονία

Ο ίδιος κάνει μιλά για «φαρσοκωμωδία» και «κρυφτούλι απόκρυψης συμβάματος» στο 2ο Λύκειο του Κιλκίς, κατηγορώντας καθηγητές για εκφοβισμό

Για ένα περιστατικό εκφοβισμού εκπαιδευτικών σε μαθητές που δεν είδε το φως της δημοσιότητας σε σχολείο του Κιλκίς κάνει λόγο ο πρώην υπουργός και βουλευτής Κώστας Κιλτίδης.

Ο ίδιος κάνει μιλά για «φαρσοκωμωδία» και «κρυφτούλι απόκρυψης συμβάματος» στο 2ο Λύκειο του Κιλκίς, όπου μαθητές ανήρτησαν πανό που αναφερόταν στην ελληνικότητα της Μακεδονίας, με τον κ. Κιλτίδη να μιλά για εκφοβισμό και «ασχήμιες» από πλευράς των εκπαιδευτικών του σχολείου προς τους μαθητές για τη συγκεριμένη ενέργεια.

«Εδώ , στο Κιλκίς χύθηκε αναλογικά το περισσότερο αίμα και για την απελευθέρωση και για τη υπεράσπιση της Μακεδονίας μας. Οι γονείς μας τίμησαν την Μακεδονική γη που τους παρεδόθη, με μόχθο , ξενητια και ορφάνια. Εδώ μιλάει από τα έγκατά της η φωνή των Μακεδόνων και αχνίζει το αίμα των Κρητών, Μανιατών και Κυπρίων Ελλήνων που μας την παρέδωσαν ελεύθερη. Δεν θα γίνουμε άτιμοι , επειδή τυχαίοι και καρεκλοκένταυροι θεσηθήρες πολιτικοί υπέγραψαν την ατιμωτική συμφωνία των Πρεσπών», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής σχολιάζοντας το περιστατικό και παράλληλα προσθέτει:

«Είμαστε αποφασισμένοι να μη δεχτούμε εφιάλτες . Ο διχασμός είναι κατάρα , αλλά η προδοσία του αίματος είναι ξεπεσμός. Θα υπερασπισθούμε την Μακεδονία , ως την ψυχή και το είναι μας , αλλά και τους νέους που φέρουν το αίμα των θυσιασθέντων προγόνων τους . Καλώ εκπαιδευτικούς και γονείς να σηκωθούμε όρθιοι , σ αυτόν τον δρόμο που έδειξαν αμούστακα παιδιά . Ως εδώ και μη παρέκει . Η Μακεδονία είναι ταυτόσημη με την Ελλάδα. Κάτω τα χέρια από τους νέους . Θα σας σαρώσει η οργή των νεκρών και η βοή των αγέννητων !»