Skip to main content

Η δυναμική επανεμφάνιση Κιλτίδη εκτοξεύει τη ΝΔ στο Κιλκίς (video)

Ο Κώστας Κιλτίδης επιστρέφει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και στην εκλογική περιφέρεια που τον ανέδειξε πολιτικά.

Όλα δείχνουν πως η δυναμική επανεμφάνιση του Κώστα Κιλτίδη στο Κιλκίς εκτοξεύει τα νούμερα της Νέας Δημοκρατίας στον νομό, με τον πρώην υφυπουργό, μάλιστα, να δείχνει πως παίρνει κεφάλι στην προεκλογική κούρσα ενόψει της κυριακάτικης κάλπης. 

Τα τελευταία χρόνια, η Νέα Δημοκρατία είχε καταγράψει ιστορικό χαμηλό για τα δεδομένα της στο Νομό Κιλκίς. Όμως η δυναμική επαναφορά τoυ κόμματος στον νομό φαίνεται να συντελείται και με την επανένταξη του Κώστα Κιλτίδη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, εξασφαλίζοντας έτσι και τη δεύτερη έδρα που παραδοσιακά κατείχε στο Κιλκίς.
 
Άλλωστε, ο Κώστας Κιλτίδης ήταν παραδοσιακά ο πρώτος βουλευτής στον νομό Κιλκίς και τα νούμερα του ήταν ουσιαστικά αυτά που έδιναν και τις δύο έδρες στη Νέα Δημοκρατία. 

Κιλτίδης: Αυτή η μάχη δεν χάνεται

Ο ίδιος, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη γενέτειρά του, μίλησε για μια πολυετή και ειλικρινή σχέση με τον λαό του Κιλκίς.

Ο κ. Κιλτίδης, που επιστρέφει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και στην εκλογική περιφέρεια που τον ανέδειξε πολιτικά, έδωσε το στίγμα της νέας πολιτικής εποχής με την ανάδειξη της ΝΔ στην κυβέρνηση του τόπου.

«Για την Ελλάδα και το Κιλκίς, με Συνέπεια και Προοπτική. Ο αγώνας μας πρέπει να δικαιωθεί. Αυτή η μάχη δεν χάνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κιλτίδης.

Δείτε το σχετικό video: