Skip to main content

Κιλτίδης: Πέντε αδιαπραγμάτευτες επιστημονικές παραδοχές για την πανδημία

Ο πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης κατέθεσε μέσω κοινωνικών μέσων δικτύωσης πέντε επισημάνσεις σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού.

Πέντε επισημάνσεις σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού κατέθεσε με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και πρώην βουλευτής και υφυπουργός ΥΠΑΑΤ, Κωνσταντίνος Κιλτίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Κιλτίδη, «λίγο πριν το τέλος της έξαρσης, προβάλει ο κίνδυνος να τιναχτούν όλα στον αέρα, λόγω της κόπωσης και των παλινωδιών».

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανάρτησης:

«Εδώ και 6 μήνες στις εκπομπές, κάθε Παρασκευή(10 το βράδυ) στη Euro Τηλεόραση, επεσήμανα με την συνδρομή εκλεκτών επιστημόνων, αδιαπραγμάτευτες επιστημονικές παραδοχές για την επιδημία.

Πολλές εφαρμόσθηκαν με καθυστέρηση μηνών. Σήμερα προειδοποιώ: 1) Λίγο πριν το τέλος της έξαρσης, προβάλει ο κίνδυνος να τιναχτούν όλα στον αέρα, λόγω της κόπωσης και των παλινοδειών. Είναι ατόπημα επιδημιολογικό, να μη λαμβάνεται υπ όψιν ο κρύος Μάρτης.

2) Η εγκληματική ανικανότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης να προγραμματίσει τους εμβολιασμούς με μαζικό τρόπο, μετά από απόλυτο απαγορευτικό, κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα τους εμβολιασμούς λόγω των πολλαπλών μεταλλάξεων.

3) Σε εθνικό επίπεδο ας δημιουργήσουμε επιτέλους τον διοικητικό μηχανισμό στην επικράτεια, για εφαρμογή των μέτρων και υποβοήθηση της οικονομικής δραστηριότητος και λειτουργίας.

 4) Η ενίσχυση των πολιτών και των επιχειρήσεων, ας έχει θεμέλιο την οριζόντια στήριξη και την στοχευμένη με αναλογικό τρόπο υποστήριξη, χωρίς δυσερμήνευτες προϋποθέσεις . Έστω τώρα!

5) Επιστημονική τεκμηρίωση και ενημέρωση όχι ως θέσφατα ή διαταγές. Αυτό να γίνει με προγραμματισμένες εκπομπές στις κρατικές τηλεοράσεις. Όχι βέβαια ως αναγγελίες όπως γίνεται σήμερα. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Ας μείνουμε στα εποικοδομητικά. Ας το κατανοήσουν αυτοί που πρέπει».