Skip to main content

Κιλτίδης:Κυβερνώντες, εθνομηδενιστές ρουφιανεύουν πολιτικά ό,τι εθνικό

Απάντηση του πρώην υπουργού και βουλευτή μέσω Facebook στα σενάρια που εμπλέκουν το όνομά του με το σίριαλ των Ρώσων διπλωματών.

Απάντηση στα σενάρια που τον εμπλέκουν στο σίριαλ με τους Ρώσους διπλωμάτες έδωσε μέσω Facebook ο πρώην υπουργός και βουλευτής και νυν πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Κιλτίδης.

Ο κ. Κιλτίδης αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή, ενώ χαρακτηρίζει όσα ειπώθηκαν αστειότητες και θεωρεί ότι δεν πρέπει να εμπλέκεται ο πατριωτισμός των ορθόδοξων Ελλήνων με τυχόν συμφέροντα της Ρωσίας. Χρησιμοποιεί μάλιστα σκληρή γλώσσα ενάντια στην κυβέρνηση...

Η ανάρτηση του κ. Κιλτίδη είναι η εξής:

«ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ

Είναι πρωτοφανή αυτά που δημοσιεύονται και εμπλέκουν τον Πατριωτισμό των Ορθοδόξων Ελλήνων με τυχόν συμφέροντα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Δεν παραδίδεται η Μακεδονία, δεν εκχωρείται το είναι μας. Όπως οι ποινικοί κακοποιοί γίνονται ρουφιάνοι της ασφάλειας, έτσι οι κυβερνώντες και οι εθνομηδενιστές ρουφιανεύουν πολιτικά ό,τι εθνικό. Δηλαδή όταν, αλλά και σήμερα ήμασταν εναντίον της πνευματική ψώρας, κατά Καζαντζάκη, του κομμουνισμού, ήμασταν υποχρεωτικά πράκτορες και χρηματιζόμενοι των συμμάχων μας; Και στη μία και στην άλλη περίπτωση το Έθνος και την Πατρίδα μας υπηρετούμε. Να σταματήσουν οι αστειότητες. Οι αυτοδιοικητικοί άρχοντες και των λοιπών συλλογικοτήτων έχουν χρέος να υπερασπισθούν την Μακεδονία. Τιμούμε τους συμμάχους μας, λατρεύουμε στη θρησκεία μας με τους ομοδόξους μας και δεν προδίδουμε την Πατρίδα μας!».