Skip to main content

Κιλτίδης: Τέρμα στην κοροϊδία για τον δρόμο προς τους Ευζώνους

Ο πρώην υφυπουργός επισήμανε ότι η μελέτη για την κατασκευή του δρόμου έχει ολοκληρωθεί από το 2009 και ζήτησε να σταματήσει η κοροϊδία.

Την οργισμένη αντίδραση του πρώην υφυπουργού Κώστα Κιλτίδη προκαλεί η πρόθεση επιβολής διοδίων στον δρόμο μεταξύ Χαλάστρας και Πολυκάστρου, πάνω στο άξονα που οδηγεί στους Ευζώνους και τα σύνορα με την ΠΓΔΜ, που όχι μόνο δεν είναι αυτοκινητόδρομος, όπως θα έπρεπε, αλλά είναι ασυντήρητος και κακοφωτισμένος - θέμα που ανέδειξε χθες η Voria.gr (δείτε εδώ).

Χθες, μάλιστα,  σε τμήμα του συγκεκριμένου δρόμου συνέβη ακόμα ένα τροχαίο δυστύχημα.

Ο πρώην υφυπουργός επισήμανε ότι από το 2009 ήταν ολοκληρωμένη η μελέτη για την κατασκευή του τμήματος Αγ. Αθανασίου - Ευζώνων» και ζήτησε να σταματήσει η κοροϊδία από τους ιθύνοντες.

Πρόσθεσε ότι «είναι ντροπή να είναι απαλλοτριωμένες οι απαραίτητες εκτάσεις από το 1972 και να γίνονταν μόνον τα διόδια» ενώ έκανε λόγο για ξεπεσμό. Μάλιστα, ο κ. Κιλτίδης διερωτήθηκε τι συμβαίνει «και δεν κατασκευάζεται επιτέλους αυτό το τμήμα, όταν από το 2006 ολοκληρώνεται η υπόλοιπη ΠΑΘΕ».

«Επειδή είχαν γίνει ό,τι χρειαζόταν το 2009, ας τελειώσει αυτή η φαρσοκωμωδία με την τραγωδία των νεκρών», συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός και κατέληξε: «Οι ευθύνες είναι διαχρονικές. Να δοθεί ένα τέλος, δεν πρέπει η δικαιοσύνη να υποκαταστήσει την πολιτική».