Skip to main content

Κίμιχ: Νίκη με Ολυμπιακό, δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες (video)

«Η δικαιολογία του προπονητή δεν υπάρχει πλέον και πρέπει να κερδίσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μπακ χαφ της νταμπλούχου Γερμανίας.

Νίκη και μόνο νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό είναι το σύνθημα που έδωσε ο Τζόσουα Κίμιχ για τη Μπάγερν Μονάχου μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στην «Αllianz Arena» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γερμανός μπακ χαφ της νταμπλούχου Γερμανίας:

Για την απομάκρυνση του Νίκο Κόβατς: «Δεν ήταν εύκολο και για μας. Μια απόλυση προπονητή είναι αποτυχία και για τους παίκτες. Σημαίνει πως κι εμείς πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να βελτιωθούμε. Η βασική ευθύνη ανήκει πλέον σε μας, τους παίκτες. Δεν υπάρχει άλλοθι ή δικαιολογία για κανέναν πια. Η δικαιολογία του προπονητή δεν υπάρχει πλέον και πρέπει να κερδίσουμε. Όπως και να έχει, θα πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Για τα αμυντικά προβλήματα: «Έχουμε τραυματίες και τιμωρημένους. Τα προβλήματα υπήρχαν πάντα και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Θα πρέπει όμως να αρχίσουμε να το κάνουμε, να αμυνόμαστε καλύτερα και να μην χρειάζεται να βάζουμε τρία γκολ σε κάθε ματς για να κερδίζουμε».

Για τον Χάνσι Φλικ: «Δεν το ξέρω αυτό. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε τα δύο αυτά ματς, με Ολυμπιακό και Μπορούσια Ντόρτμουντ, με εκείνον στον πάγκο. Μετά θα δούμε τι θα αποφασίσουν οι αρμόδιοι».