Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
x

ΚΙΝΑΛ: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΚΙΑΣ-ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ

Το Κίνημα Αλλαγής απαιτεί από την Κυβέρνηση να εντοπίσει και να οδηγήσει άμεσα στη δικαιοσύνη τους δράστες αυτής της αποτρόπαιας πράξης.

Η δολοφονία της φώκιας- συμβόλου της Αλοννήσου, του κοινωνικού και διάσημου διεθνώς «Κωστή», αποδεικνύει έμπρακτα σε πιο σημείο έχει οδηγήσει τη χώρα μας η Κυβέρνηση, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ.

«Δεν πρόκειται μόνο για ένα ακόμα θύμα της ελληνικής πανίδας από τα εκατοντάδες που εξοντώνονται διαρκώς. Πρόκειται για ένα εμβληματικό ζώο αλλά και γέφυρα με το ανθρώπινο είδος που σκοτώθηκε προκλητικά».

«Το περιστατικό επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά όσα επανειλημμένα καταγγέλλουμε για την Κυβερνητική πολιτική. Περιβάλλον δεν είναι το κέρδος, η επιχειρηματικότητα και η στρεβλή ανάπτυξη. Περιβάλλον είναι οι αρχές, οι αξίες, η παιδεία, η αγάπη για τη φύση και τον άνθρωπο. Είναι η μη βία και ο σεβασμός της ζωής», αναφέρει το ΚΙΝΑΛ.

Το Κίνημα Αλλαγής απαιτεί από την Κυβέρνηση να εντοπίσει και να οδηγήσει άμεσα στη δικαιοσύνη τους δράστες αυτής της αποτρόπαιας πράξης. Για άλλη μία φορά διασυρόμαστε διεθνώς και στο Μαξίμου «πέρα βρέχει», καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ