Σάββατο 17 Απριλίου 2021
x

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΣΤΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ

«Οι σημερινές δηλώσεις του κ. Γεραπετρίτη δεν είναι απλά άστοχες αλλά επικίνδυνες», τόνισε σε σχόλιο το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

«Οι σημερινές δηλώσεις του κ. Γεραπετρίτη ότι «οι περισσότερες ΜΕΘ φέρνουν περισσότερους θανάτους» δεν είναι απλά άστοχες αλλά επικίνδυνες», τόνισε σε σχόλιο του το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

«Αν δεν είναι αποτυχημένη προσπάθεια να καλύψει τις ευθύνες τους, τότε σημαίνει ότι Κυβέρνηση έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα», κατέληξε.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης σε πρωινές του δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις τόνισε πως «δεν είναι η λύση οι ΜΕΘ, θα πρέπει πρώτα από όλα να προφυλασσόμαστε οι ίδιοι. Προφανώς θα θέλαμε να είχαμε και δύο και τρεις και πέντε χιλιάδες ΜΕΘ. Να έχουμε όμως υπ΄όψη, ότι οι ΜΕΘ δεν είναι η λύση, θα πρέπει πρώτα να προφυλασσόμαστε οι ίδιοι ώστε να μη χρειάζεται να προσφεύγουμε σε αυτές τις Μονάδες. Εάν υποθέσουμε ότι είχαμε 5.000 ΜΕΘ αυτό θα σήμαινε ότι θα είχαμε ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών. Διότι η θνητότητα μέσα στις ΜΕΘ είναι στο μισό. Σκοπός δεν είναι να αυξήσουμε εκείνους που μπαίνουν αλλά να μειώσουμε το φαινόμενο τηρώντας τα μέτρα και έχοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κοινωνική αποστασιοποίηση».

 A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ