Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019
x

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS: Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ

Το Κίνημα Αλλαγής κατηγορεί στην ανακοίνωσή του την κυβέρνηση ότι χρησιμοποιεί την επίθεση «για την εξόντωση των πολιτικών της αντιπάλων».

«Η σκευωρία θα καταπέσει απόλυτα και οι εμπνευστές και εκτελεστές της θα λογοδοτήσουν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι χρησιμοποιεί την επίθεση «για την εξόντωση των πολιτικών της αντιπάλων».

«Με τις σημερινές εξελίξεις επιβεβαιώνεται πια απόλυτα ότι η Κυβέρνηση χρησιμοποιεί την υπόθεση της Novartis μόνο για τις μικροκομματικές της επιδιώξεις, για την εξόντωση των πολιτικών της αντιπάλων», αναφέρει χαρακτηριστικά το ΚΙΝΑΛ και τονίζει πως «ενώ απέφυγε να ερευνήσει ουσιαστικά το πραγματικό σκάνδαλο με την εκτόξευση των τιμών των φαρμάκων στο οποίο εμπλέκονται και Υπουργοί της, εμμένει στην σκευωρία στοχοποιώντας συγκεκριμένα στελέχη και μάλιστα ...με δόσεις».

Το ΚΙΝΑΛ επισημαίνει, εν κατακλείδι, ότι «δεν θα της περάσει. Η σκευωρία θα καταπέσει απόλυτα και οι εμπνευστές και εκτελεστές της θα λογοδοτήσουν».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ