Skip to main content

ΚΙΝΑΛ για Μητσοτάκη στην Ικαρία: Πόσες ανεμελιές ακόμη;

Ο εκπρόσωπος του Κινήματος Παύλος Χρηστίδης σε ανάρτησή του κάνει λόγο για «αλαζονεία που ακυρώνει την προσπάθεια όλων μας».

Για "αλαζονεία, που ακυρώνει την προσπάθεια όλων μας" κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο Facebook, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ με αφορμή το γεύμα στην Ικαρία με τη συμμετοχή δεκάδων ανθρώπων, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Παύλος Χρηστίδης τονίζει πως "είναι τουλάχιστον προκλητικό ο ίδιος ο πρωθυπουργός να καταπατά συνεχώς τα μέτρα που η κυβέρνησή του θεσπίζει" και υπενθυμίζει τις περιπτώσεις της Πάρνηθας και της Καρδίτσας.

Όλη η ανάρτηση του Παύλου Χρηστίδη

Την ώρα που έχουν απαγορευτεί σχεδόν τα πάντα στους πολίτες για την προστασία της δημόσιας υγείας, είναι τουλάχιστον προκλητικό ο ίδιος ο πρωθυπουργός να καταπατά συνεχώς τα μέτρα που η κυβέρνησή του θεσπίζει. Πάρνηθα, Καρδίτσα, Ικαρία.

Ποσες ανεμελιές ακόμη; Πόσες νουθεσίες για την ατομική ευθύνη;

Δεν πρόκειται για λαϊκισμό της αντιπολίτευσης. Πρόκειται για αδυναμία της «ελίτ» να συμπεριφερθεί όπως όλοι οι υπόλοιποι. Πρόκειται για αλαζονεία, που ακυρώνει την προσπάθεια όλων μας, κυρίως των ηρωικών γιατρών και νοσηλευτών που δίνουν καθημερνή μάχη.