Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019
x

ΚΙΝΑΛ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΒΑΔΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Το Κίνημα Αλλαγής κάνει λόγο για «ανούσιο καβγά» μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανακοίνωση της Κομισιόν για τον ένα χρόνο από τα μνημόνια.

Για «ανούσιο καβγά» με αφορμή την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον ένα χρόνο από το τέλος των μνημονίων εγκαλεί ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. το Κίνημα Αλλαγής.

Τα δύο κόμματα, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ., «εμφανίζονται να στήνουν ένα ακόμη ανούσιο καυγά γύρω από μια επετειακή ανακοίνωση της απερχόμενης Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που δεν αποσκοπεί παρά στον εξωραϊσμό των πεπραγμένων της».

Σημειώνει δε ότι οι Έλληνες πολίτες που βιώνουν τις συνέπειες των δεσμεύσεων Τσίπρα προς τους δανειστές,« δηλαδή την εξοντωτική φορολογία, την περικοπή των κοινωνικών παροχών, την καθήλωση της οικονομίας», δεν έχουν κανένα λόγο για να πανηγυρίζουν.

Εξαπολύει πυρά τόσο προς τον πρώην πρωθυπουργό, τονίζοντας πως «ο κ. Τσίπρας δεν κατάλαβε τίποτα από την αποδοκιμασία του στις εκλογές» όσο και προς τον νυν, λέγοντας πως «ο δε κ.Μητσοτάκης επιλέγει να βαδίσει στον ίδιο δρόμο και να τάζει και πάλι προς τους εταίρους δήθεν μεταρρυθμίσεις, για το περιεχόμενο των οποίων, δεν γνωρίζει οτιδήποτε ο Ελληνικός λαός».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ