Skip to main content

ΚΙΝΑΛ: Προκλητικές και προσβλητικές οι εικόνες του πρωθυπουργού στην Ικαρία

Το Κίνημα Αλλαγής χαρακτηρίζει τις εικόνες του πρωθυπουργού προσβλητικές αφενός για τον πολίτη, αφετέρου για την Ελευθεροτυπία.

«Προκλητικές και προσβλητικές» χαρακτηρίζει τις «εικόνες από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ικαρία» το ΚΙΝΑΛ σε σημερινή του ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι «ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης έχει προσωπική ευθύνη».

«Οι εικόνες από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην  Ικαρία είναι προκλητικές και προσβλητικές» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ και επισημαίνει πως είναι: «Προσβλητικές για τον πολίτη που καλείται να κλειστεί στο σπίτι του από τις έξι και να τηρήσει τα μέτρα κατά της πανδημίας, όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, κορυφαίοι υπουργοί και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συνωστίζονται και γευματίζουν.

Προσβλητικές για την Ελευθεροτυπία καθώς τόσο οι εικόνες του συνωστισμού, όσο και της διαμαρτυρίας κατά του Πρωθυπουργού και της συνοδείας του, αποσιωπήθηκαν από τα περισσότερα μέσα.

Ματαιοπονεί η Κυβέρνηση αν νομίζει ότι μπορεί να ελέγχει την πληροφόρηση. Το κύμα αγανάκτησης κατακλύζει τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης».

Και η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ καταλήγει: «Ο κυνισμός και η αλαζονεία της Κυβέρνησης της ΝΔ και του Πρωθυπουργού που νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου θέτουν και σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης έχει προσωπική ευθύνη».