Skip to main content

Κίνημα Αλλαγής: Αισχρές οι δηλώσεις του Πετρόπουλου

«Οι Έλληνες του 2014 έτρωγαν από τα σκουπίδια... »και τώρα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ακροδεξιάς τρώνε με χρυσά κουτάλια, λέει το ΚΙΝΑΛ.

«Αισχρές» και «προσβλητικές» χαρακτηρίζει το Κίνημα Αλλαγής τις δηλώσεις του υφυπουργού Εργασίας Τ. Πετρόπουλου ο οποίος μιλώντας χθες στη Βουλή ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ «κατέστησε παρελθόν» την εικόνα «των κάδων απορριμμάτων όπου άνθρωποι έψαχναν στα σκουπίδια».

«‘Οι Έλληνες του 2014 έτρωγαν από τα σκουπίδια...’ και τώρα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ακροδεξιάς τρώνε με χρυσά κουτάλια. Αφού κατέστρεψαν τη μεσαία τάξη, οδήγησαν σε γενική φτωχοποίηση τον ελληνικό λαό, υπονόμευσαν τη χώρα για άλλα 100 χρόνια ζητούν και τα ρέστα…» σχολιάζει ο τομέας Αντιμετώπισης Κοινωνικών Ανισοτήτων του Κινήματος Αλλαγής.

«κολουΔεν χρειάζεται πλέον να τονίσουμε τα αυτονόητα, πως κάθε προνοιακή πολιτική που αθούν είναι προγράμματα, που παρέλαβαν ήδη από το 2014 (σχολικά γεύματα, Ευρωπαϊκό Ταμείο Απόρων-ΤΕΒ, πρόγραμμα αστέγων, ελάχιστο κοινωνικό εγγυημένο εισόδημα, κλπ) και όσα βέβαια πετσόκοψαν (ΕΚΑΣ, επίδομα θέρμανσης κλπ). Αλλά όλος ο κόσμος τους έμαθε πια από την καλή και την ανάποδη» συνεχίζει η ανακοίνωση του κόμματος για να καταλήξει: «Όσο για τις αισχρές δηλώσεις τους, τις πετάμε εκεί που ανήκουν...στα σκουπίδια».