Skip to main content

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Εγνατία Οδό με επίθεση σε αστυνομικούς

Οι διακινητές, κατά την προσπάθεια διαφυγής τους, εμβόλισαν δύο αστυνομικά οχήματα στην Εγνατία Οδό, προκαλώντας φθορές.

Στη σύλληψη τριών ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης σήμερα τα ξημερώματα, στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για αλλοδαπούς άντρες 32, 22 και 27 ετών, από τη Συρία, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, αντίσταση, απείθεια και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα, στην Εγνατία Οδό – ύψος κόμβου Σοχού, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι συλληφθέντες, οι οποίοι αφού αρνήθηκαν τον έλεγχο ανέπτυξαν ταχύτητα και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν εμβόλισαν δύο αστυνομικά οχήματα.

Στη συνέχεια προσέκρουσαν σε μπάρες και ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο στην Επαρχιακή Οδό Ρεντίνας – Λαγκαδά, στο ύψος της Νυμφόπετρας, όπου σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά επτά αλλοδαπών.

Σημειώνεται ότι, κατά τη σύλληψή τους δύο εκ των δραστών προέβαλαν αντίσταση επιτιθέμενοι στους αστυνομικούς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.