Skip to main content

Δύο δήμαρχοι της Θεσσαλονίκης υπέρ της μετεγκατάστασης της ΔΕΘ στη Σίνδο

Διευρύνεται η υποστήριξη στην πρόταση της Κίνησης Πολιτών για μετεγκατάσταση στη Σίνδο - Όχι στην ανάπλαση λένε και δύο δήμαρχοι της δυτικής πόλης

Συνεχίζεται και διευρύνεται η υποστήριξη στην πρόταση της Κίνησης Πολιτών, για την κατασκευή Μητροπολιτικού Πάρκου στον χώρο της ΔΕΘ, που θα ενσωματώνει ελαφρές εκθέσεις, αθλητικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, και θα ενοποιεί την πράσινη ζώνη, όπως προβλέπεται, από το Ρυθμιστικό σχέδιο της Θεσσαλονίκης και όλες τις μελέτες των αρμόδιων φορέων της Θεσσαλονίκης και της Πολιτείας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ταυτόχρονα προτείνεται η δημιουργία ενός εκθεσιακού χώρου για τις βαριές εκθέσεις στην Σίνδο, όπως προβλέπεται από τις μελέτες του 1999, και τον Περιφερειακό σχεδιασμό της Κεντρικής Μακεδονίας.

Τις θέσεις της Κίνησης Πολιτών στηρίζουν συμβολικά με την υπογραφή τους 100 πολίτες του δήμου Ευόσμου-Κορδελιού, με επικεφαλής τον δήμαρχο Κλέαρχο Μανδαλιανό, αντιδημάρχους, επικεφαλής Δημοτικών παρατάξεων και δημοτικούς συμβούλους. Δείτε εδώ.

Στηρίζουν επίσης συμβολικά 124 πολίτες του δήμου Δέλτα, με επικεφαλής τον δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη, αντιδημάρχους, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων και δημοτικούς συμβούλους. Δείτε εδώ.

«Η προσπάθεια συνεχίζεται, και είναι βέβαιο ότι θα έχει επιτυχία», καταλήγει η ανακοίνωση.