Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εισιτήριο μόλις 2 ευρώ για αύριο στο Cineplexx

Γιορτάζουμε την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έχουμε εισπράξει από σας στον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας, τονίζει το Cineplexx του One Salonica

Την ευκαιρία να δουν όποια ταινία επιθυμούν, όσες φορές επιθυμούν, με μόνο... δύο ευρώ ανά προβολή θα έχουν την Τετάρτη οι Θεσσαλονικείς, καθώς το Cineplexx εντός του One Salonica γιορτάζει τον ένα χρόνο λειτουργίας του.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, κάθε ταινία, κάθε προβολή σε κάθε αίθουσα του κινηματογράφου, μόνο για την Τετάρτη, θα κοστίζει 2 ευρώ.

«Τα όνειρα γίνονται αληθινά. Την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου, σε προσκαλούμε να ζήσεις όσα ένας κινηματογράφος του σήμερα οφείλει να προσφέρει. Τεχνολογία, άνεση, ευγένεια, προσφορές που ανταμείβουν τον σινεφίλ για το πάθος του. Kινηματογραφική εμπειρία όπως πάντα την ονειρευόσουν», τονίζει η ανακοίνωση.

«Την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου, γιορτάζουμε την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έχουμε εισπράξει από σας στον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας, ενώ παράλληλα προσκαλούμε νέους θεατές στην οικογένεια μας» καταλήγει.

Επισημαίνεται πως δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό εισιτηρίων (και στον αντίστοιχο αριθμό προβολών) που δικαιούται ο κάθε πελάτης να προμηθευτεί.