Skip to main content

Κινητοποίηση την Πέμπτη στην Πτολεμαΐδα

Πανεορδαϊκή κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου, στην Πτολεμαΐδα, με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου της πόλης, του δήμου Εορδαίας, του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, καθώς και τοπικών

Πανεορδαϊκή κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου, στην Πτολεμαΐδα, με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου της πόλης, του δήμου Εορδαίας, του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, καθώς και τοπικών φορέων.

Το συλλαλητήριο θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, στις 8 το πρωί, μπροστά από το κτίριο που στεγάζεται η ΔΟΥ, στην Πτολεμαΐδα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για «τη συνεχή υποβάθμιση της περιοχής και το ξήλωμα υπηρεσιών της πόλης», όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος. Πρόσθεσε δε, ότι την ημέρα της κινητοποίησης θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα της πόλης.

«Μετά την υποβάθμιση ή κατάργηση μιας σειράς υπηρεσιών, έρχεται τώρα και το κλείσιμο της ΔΟΥ Πτολεμαΐδας και η μεταφορά της στην Κοζάνη», είπε ο κ. Καλαϊτζόπουλος, ενώ κάλεσε τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, καθώς και όλους τους πολίτες της περιοχής, να συμμετάσχουν μαζικά την ερχόμενη Πέμπτη στην εκδήλωση διαμαρτυρίας.