Skip to main content

Κοινό αίτημα 7 παρατάξεων για έκτακτες συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου

Σύγκληση δύο εκτάκτων συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας ζητούν με ανακοίνωσή τους επτά παρατάξεις.

Κοινό αίτημα κατέθεσαν σήμερα επτά παρατάξεις για τη σύγκληση δύο εκτάκτων συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας, με κοινό παρονομαστή το κρίσιμο ζήτημα της προστασίας της ανθρώπινης ζωής, των περιουσιών και του περιβάλλοντος. Πιο συγκεκριμένα, η θεματολογία των δύο προτεινόμενων συνεδριάσεων έχει ως εξής:

1. Σχεδιασμός αντιπλημμυρικής προστασίας, καθώς το φθινόπωρο και ο χειμώνας είναι μπροστά μας, ενώ το επίπεδο της αντιπλημμυρικής θωράκισης βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
2. Ολοκληρωμένη προστασία και διαχείριση των δασών, με χαρακτήρα ενημέρωσης και διατύπωσης διεκδικήσεων, καθώς το συγκεκριμένο ζήτημα είναι ευρύτερο από το πεδίο αρμοδιοτήτων της ΠΚΜ.

Οι επτά παρατάξεις είναι:

Κοιτάμε Μπροστά, Πράξεις για τη Μακεδονία, Λαϊκή Συσπείρωση Κ. Μακεδονίας, Οικολογία – Πράσινη Λύση, Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία, ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Κ. Μακεδονία Αντικαπιταλιστική Αριστερά και Βάνης Εγγύηση για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας Αδέσμευτος Συνδυασμός.