Skip to main content

Κοινόβιο φέρεται να είχε δημιουργήσει ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό

Ο 49χρονος ιερέας είναι πατέρας τριών παιδιών και είχε αποσπάσει την τυφλή εμπιστοσύνη των γυναικών - Είχε δημιουργήσει κοινόβιο.

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για τον 49χρονο ιερέα από το Αγρίνιο που κατηγορείται για βιασμό και κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Πάτρας, η μητέρα της 27χρονης που κατήγγειλε τον ιερέα για κακοποίηση και παρενόχληση, και της 22χρονης που τον κατήγγειλε για βιασμό (όταν και οι δύο ήταν ανήλικες), μαζί με άλλη μία μητέρα από την περιοχή, είχαν εγκαταλείψει τα σπίτια τους για να ζήσουν μαζί με τα παιδιά τους, με την οικογένεια του κατηγορούμενου.

Ο 49χρονος ιερέας είναι πατέρας τριών παιδιών και είχε αποσπάσει την τυφλή εμπιστοσύνη των γυναικών.

Όπως αναφέρεται, στο Αγρίνιο ακούγονταν πολλά για το συγκεκριμένο κοινόβιο, το οποίο γνώριζε και η Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, από  την έρευνα της οποίας δεν είχε προκύψει κάτι επιλήψιμο για τον ιερέα.

Τόσο ο πατέρας της μίας οικογένειας όσο και της άλλης είχαν κινηθεί νομικά για να αναλάβουν την επιμέλεια των παιδιών τους, καθώς έβλεπαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά η δικαιοσύνη έκρινε διαφορετικά.

Υπενθυμίζεται ότι οι εισαγγελικές αρχές του Αγρινίου έχουν ασκήσει ποινική δίωξη για κακουργηματικές πράξεις στον 49χρονο ιερέα, ο οποίος έχει ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την ερχόμενη Δευτέρα.

Πηγή φωτογραφίας: www.agrinionews.gr