Skip to main content

Κυπαρισσία: «Πάω να φέρω όπλο»- Τα λόγια του 72χρονου πριν εκτελέσει τον 39χρονο

Η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Κυπαρισσίας σημείωσε πως «ο δράστης επέστρεψε με το όπλο του και αφού πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη, παραδόθηκε»

Για το τραγικό περιστατικό πυροβολισμού σε κατάστημα στην Κυπαρισσία της Μεσσηνίας, όπου ο 39χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης τραυματίστηκε θανάσιμα κάνει λόγο η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας της Κυπαρισσίας, Διονυσία Τουρκολιά.

Η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, μιλώντας στο newsit.gr, σημείωσε πως «από ό,τι έμαθα όλα έγιναν για έναν φουσκωμένο λογαριασμό που πήγε στο δράστη. Αφού τσακώθηκε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, από τον οποίο ζητούσε εξηγήσεις για το ποσό που καλούνταν να πληρώσει, του είπε, όπως μου ανέφεραν καταστηματάρχες που τα μαγαζιά τους είναι δίπλα από αυτό του θύματος, ο δράστης είπε στο θύμα ότι θα φύγει από το κατάστημα και θα πάει να φέρει το όπλο».

Η ίδια πρόσθεσε πως «ο άνθρωπος αυτός επέστρεψε με το όπλο του και αφού πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος στην συνέχεια πήγε και παραδόθηκε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα».

Υπενθυμίζετα πως μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε, ο 39χρονος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα, στο νοσοκομείο. Αλλά εκεί, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να επιζήσει.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρία «Γερμανός», τόνισε πως οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα της Κυπαρισσίας «αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους».

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν», καταλήγει η ανακοίνωση της η Γερμανός.