Skip to main content

Σοκ στην Κυπαρισσία: Πυροβόλησε και σκότωσε 39χρονο μέσα στο κατάστημά του

Ένας άνδρας 72 ετών μπήκε στο κατάστημα ειδών τεχνολογίας και κρατώντας ένα όπλο, στόχευσε κατά του ιδιοκτήτη του - O δράστης παραδόθηκε

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στην Κυπαρισσία, όταν άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε, τελικά, επαγγελματία 39 ετών και πατέρα ενός παιδιού 2,5 ετών, μέσα στο κατάστημά του, που εμπορεύεται είδη τεχνολογίας μέσα στο κατάστημά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Best TV, ένας άνδρας 72 ετών -πρώην λαχειοπώλης- μπήκε στο κατάστημα ειδών τεχνολογίας που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, στην πρωτεύουσα της Τριφυλίας και, κρατώντας ένα όπλο, στόχευσε κατά του ιδιοκτήτη του, πυροβολώντας τον και τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, φαίνεται ότι είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο με τον 72χρονο και ο ίδιος επέστρεψε στο κατάστημα φέροντας όπλο κατά του ιδιοκτήτη.

Ο 72χρνος λογομάχησε με τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, καθώς ο ηλικιωμένος διαφωνούσε με τα ποσά στον λογαριασμό της σταθερης-κινητής τηλεφωνίας του. Αφού ο 39χρονος του εξηγούσε πως δεν γινόταν κάτι άλλο από το να πληρωθεί το ποσό και ότι δεν μπορούσε να αλλάξει ακόμα το πρόγραμμά του, ο 72χρονος έφυγε θυμωμένος. όπως μεταδίδει το protothema.gr.

Όταν επέστρεψε, κατευθύνθηκε στον άτυχο άντρα με το όπλο του (περίστροφο) στραμμένο πάνω του και τον πυροβόλησε μια φορά στην κοιλιακή χώρα.

Το θύμα, ο 39χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και κατέληξε λίγο αργότερα, ενώ λίγη ώρα μετά ο δράστης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Φωτό από TharrosNews