Skip to main content

Κύπελλο: Άνετα στα ημιτελικά η ΑΕΚ, 4-0 τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (vid)

Η «Ένωση» θα μπει στην αυριανή κλήρωση απ' όπου και θα προκύψουν τα ζευγάρια για τους «4» του θεσμού μαζί με τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και τον Άρη.

Την πρόκρισή της στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος πανηγυρίζει η ΑΕΚ που επικράτησε με 4-0 επί του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ.

Σκόρερ για την «Ένωση» ήταν οι Νέλσον Ολιβέιρα (7'), Νέναντ Κρίστιτσιτς (36'), Χρήστος Αλμπάνης (78') και Μάρκο Λιβάγια (88', πεν.) ενώ υπενθυμίζεται πως η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Αγρίνιο είχε τελείωσει με το ισόπαλο 1-1.

Πλέον έχει ολοκληρωθεί το καρέ των ομάδων για τους «4» του θεσμού όπου το απαρτίζουν οι φιναλίστ «κιτρινόμαυροι», ο κάτοχος ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και ο Άρης ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11:00.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Καρέρα): Tσιντώτας, Λόπες, Σβάρνας, Βράνιες, Μπακάκης, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (71' Σιμάνσκι), Λιβάγια, Αραούχο (79' Οικονόμου), Ολιβέιρα (60' Αλμπάνης).

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Σιέστεντ, Μαρσιάλ, Μαλής, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ταχάρ (72' Άλβαρες), Μιμίτο, Ντουάρτε, Φυτόπουλος (63' Ρόσα), Μπαΐροβιτς (68' Μουνιέ).