Skip to main content

Κύπελλο Ελλάδος: Πέρασε από Άγιο Νικόλαο και βλέπει οχτάδα η Αναγέννηση Καρδίτσας (vid)

Στο μοναδικό ζευγάρι χωρίς ομάδα της Super League το θεσσαλικό συγκρότημα κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση των γηπεδούχων.

Χάρη σε γκολ του Μανιού στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 1-0 στην Κρήτη του Αγίου Νικολάου, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

Στο μοναδικό ζευγάρι χωρίς ομάδα της Super League, το θεσσαλικό συγκρότημα κατάφερε, έστω και στο φινάλε, να λυγίσει την αντίσταση των γηπεδούχων (που αγωνίζονται στη Γ΄ εθνική) και πλέον έχει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά, ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στην Καρδίτσα, μεταξύ 21 και 23 Δεκεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 20 λεπτών, επειδή στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου δεν υπήρχε ασθενοφόρο.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις:

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νίκος Σουργιάς): Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής (65΄ Κατσαρός), Πιθαρούλης, Τσανάι, Μαυρής (71΄ Παγιά), Κίτος, Μηνάς, Παπαδόπουλος, Μαρκάκης (57΄ Φουκαράκης), Νοκάι (71΄ Τζιλάι)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Καρανίκας (78΄ Κουτρομάνος), Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Μπάλλας (65΄ Μπραμπίγια), Πλέγας, Μανιός, Μπενγκόα (65΄ Γκουγκούδης), Μπιανκόνι (22΄ Γκίνη), Βιδάλ (78΄ Πολίτης)