Skip to main content

Κύπελλο: Ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Πρόκειται για δυο ομάδες που παρότι διαθέτουν αρκετή ποιότητα στο ρόστερ τους, δεν έχουν καταφέρει να διαγράψουν μια σταθερή πορεία φέτος

Μετά από ένα διήμερο αγωνιστικής δράσης, το πρόγραμμα του πρώτου γύρου των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας κλείνει σήμερα (19:00, Cosmote Sport 1HD) στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη να υποδέχεται τον Ατρόμητο.

Μετά τις ισοπαλίες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ σε Λαμία και Αγρίνιο αντίστοιχα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα (με 2-0) επί του Παναθηναϊκού για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο πρώτος κύκλος αγώνων ολοκληρώνεται σήμερα με ακόμα έναν αγώνα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα ανάμεσα στον Άρη και τον Ατρόμητο.

Πρόκειται για δυο ομάδες που παρότι διαθέτουν αρκετή ποιότητα στο ρόστερ τους, δεν έχουν καταφέρει να διαγράψουν μια σταθερή πορεία φέτος. Έχουν αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα, την ίδια στιγμή που εξακολουθούν να μάχονται για την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Για τον Άρη το σημερινό παιχνίδι είναι μια ευκαιρία να αποδείξει πως το Κύπελλο δεν αποτελεί μόνο… θεωρητικό στόχο, αλλά πρακτικό και θα τον κυνηγήσει μέχρι τέλους.

Από την άλλη, οι Περιστεριώτες αδυνατούν να αποκτήσουν αγωνιστική χημεία. Ο Σάββας Παντελίδης αλλάζει την ενδεκάδα σε κάθε αγώνα και το σύνολο που παρουσιάζει είναι ασύνδετο. Όπως και να έχει, πάντως, θέλει και εκείνος μια πρόκριση που εδώ και χρόνια δεν έχει καταφέρει να πάρει η ομάδα των δυτικών προαστίων.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα του Κυπέλλου

    Τρίτη (04/02) Λαμία - Ολυμπιακός 0-0
    Τετάρτη (05/02) Παναιτωλικός - ΑΕΚ 1-1
    Τετάρτη (05/02) ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0
    Πέμπτη (06/02) Άρης - Ατρόμητος 19:00, Cosmote Sport 1HD