Skip to main content

Κύπελλο: Πέρασε από το Αιγίνιο με Μπρίτο ο Απόλλωνας

Οι «ροσονέρι» χάρις στο γκολ του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης - Αύριο η άλλη αναμέτρηση του ομίλου ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός

Ποδαρικό με νίκη έκανε για τον 2ο όμιλο του κυπέλλου Ελλάδος, ο Απόλλων Πόντου που επικράτησε με 0-1 του Αιγινιακού στην Πιερία.

Σκόρερ για τους «ροσονέρι» ήταν ο Εντουάρντο Μπρίτο που πέρασε ως αλλαγή στο 69' και με ωραίο πλασέ στο 84΄νίκησε τον Καραγκιόζη και σκόραρε για πρώτη φορά έπειτα από 1,5 χρόνο δίνοντας προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον όμιλο συμμετέχουν ΠΑΟΚ και Λεβαδειακός με τις δύο ομάδες να συγκρούονται αύριο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και ώρα 18:15 (κεκλεισμένων των θυρών).

Oι συνθέσεις:

Αιγινιακός (Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Βλάχος (90’ Σισέ), Γιαζιτζόγλου, Πολύζος, Ζούρκος (57’Αντωνιάδης), Παπαδόπουλος (72’ Τσολακίδης), Γκατσολάρι, Σοφιάνης, Δωματάς.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης (55’ Μιλοσάβλιεφ), Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ν' Λουντουλού, Καλογέρης (88’ Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Χασομέρης, Κυβελίδης (68’ Μπρίτο).