Skip to main content

Κύπελλο: Τελικό θέλει η ΑΕΚ, μεγάλη ανατροπή ψάχνει ο Ολυμπιακός

ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα «συγκρουστούν» στο ΟΑΚΑ (19:00) στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ των «κιτρινόμαυρων» στο Καραϊσκάκη, για τα ημιτελικά της διοργάνωσης

Το όνομα του πρώτου φιναλίστ του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει γνωστό σήμερα το βράδυ.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα «συγκρουστούν» στο ΟΑΚΑ (19:00) στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ των «κιτρινόμαυρων» στο Καραϊσκάκη, με την Ένωση να έχει τον πρώτο λόγο για να προκριθεί στον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης και να διεκδικήσει για δεύτερη σερί χρονιά το τρόπαιο που ήδη κατέχει.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αϊντάρεβιτς, Αραβίδη, Λαμπρόπουλο και Μπακάκη, ωστόσο, κανείς στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ δε στέκεται στις απουσίες που υπάρχουν. Με περισσότερους από 50.000 οπαδούς στο πλευρό της η Ένωση θα επιδιώξει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει έτσι ώστε να είναι παρούσα στον τελικό της 8ης Μαΐου.

Παρά το εις βάρος του 1-2 του πρώτου αγώνα, ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για την πρόκριση. Στις τάξεις των Πειραιωτών επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία για ανατροπή του σκηνικού κι άπαντες είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι το σκορ στο Καραϊσκάκη «ήταν πλασματικό».

Μόνο ο τιμωρημένος Σεμπά απουσιάζει από την αποστολή που ανακοίνωσε χθες ο Τάκης Λεμονής και για λόγους τακτικής οι Λεάλι, Μανθάτης, Παρέδες και Σισοκό.

Διαιτητής του αποψινού αγώνα θα είναι ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος.