Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΚΗΠΟΙ: ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΙΧ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, προέκυψε ότι το αυτοκίνητο είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Γερμανίας, ως όχημα κλεμμένο.

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 48 και 28 ετών.

Ειδικότερα, οι δράστες επιβαίνοντες σε ΙΧ, με πινακίδες κυκλοφορίας των αρχών της Γερμανίας, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, προέκυψε ότι το αυτοκίνητο είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Γερμανίας, ως όχημα κλεμμένο – υπεξαιρεθέν – απολεσθέν και η εξουσιοδότηση που κατείχαν και επέδειξαν οι δράστες είναι πλαστή. 

Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το πλαστό έγγραφο, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.  

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματος και πλαστογραφία και  οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ