Τετάρτη 12 Μαΐου 2021
x

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ - ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

Επιπλέον, επιτέθηκε στον δεύτερο του γιο που είναι 25 ετών και αφού τον τραυμάτισε τράπηκε σε φυγή-Την ώρα που εντοπίστηκε, επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Διπλή δολοφονία σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη βιομηχανική περιοχή Εργατών της επαρχίας Λευκωσίας όπου πατέρας φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι και να σκότωσε τη σύζυγο και τον γιο του. Ο δράστης εντοπίστηκε και τέθηκε υπό σύλληψη.

Ο 58χρονος πατέρας αφού σκότωσε τη 52χρονη σύζυγο και τον 20χρονο γιο του, επιτέθηκε στη συνέχεια στο μεγαλύτερο του γιο τον οποίο μαχαίρωσε μια φορά και στη συνέχεια προσπάθησε να τον στραγγαλίσει με σύρμα γύρω από τον λαιμό, όπως αναφέρει το politis.com.cy.

Πληροφορίες του ίδιου μέσου αναφέρουν ότι ο δράστης, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν ακολουθούσε την φαρμακευτική αγωγή που του είχε υποδειχθεί, σηκώθηκε το πρωί και με ένα μαχαίρι άρχισε να κυνηγάει την σύζυγο την οποία τραυμάτισε θανάσιμα και η σορός της βρέθηκε στα σκαλιά έξω από το σπίτι. Μαχαίρωσε επίσης τον μικρό γιο 20 ετών, η σορός του οποίου βρέθηκε στον διάδρομο.

Σύμφωνα με το μέσο, στη συνέχεια επιτέθηκε στον δεύτερο του γιο που είναι 25 ετών και αφού τον τραυμάτισε τράπηκε σε φυγή. Ακολούθως ο 21χρονος κάλεσε βοήθεια και τον άκουσε η ξαδέλφη του που μένει στο δίπλα σπίτι. Η κοπέλα με τη σειρά της φώναξε την μητέρα της και αδελφή της 52χρονης η οποία πήγε στο σπίτι και βρήκε τα θύματα. Ενημέρωσε την Αστυνομία και ανέφερε πως ο δράστης έφυγε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης που εντοπίστηκε σε οικία στο Τσέρι, κρατούσε δύο μαχαίρια και επιτέθηκε στους αστυνομικούς.Φωτογραφία από politis.com.cy. 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ