Τετάρτη 12 Μαΐου 2021
x

ΚΥΠΡΟΣ: ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ο 59ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΓΙΟ

Ο 59χρονος φέρεται να σκότωσε στις 06:00 το πρωί της Πέμπτης την 52χρονη σύζυγο κι έναν από τους γιους του, ηλικίας 20 ετών.

Ενώπιον των αρμόδιων εισαγγελικών και ανακριτικών αρχών της Κύπρου οδηγείται την Παρασκευή ο 59χρονος φερόμενος δράστης του διπλού φονικού που σημειώθηκε χθες στο χωριό Εργάτες, έξω από την Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το sigmalive.com, ο 59χρονος υποβλήθηκε την Πέμπτη σε ψυχιατρική εξέταση και κρίθηκε κατάλληλος, ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει τη διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου.

Ο ίδιος φέρεται να σκότωσε στις 06:00 το πρωί της Πέμπτης την 52χρονη σύζυγο κι έναν από τους γιους του, ηλικίας 20 ετών.

Μάλιστα, φέρεται να έχει τραυματίσει και τον άλλο γιο του, ηλικίας 25 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Την ίδια στιγμή, πάντως, σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο 59χρονος φέρεται να είχε εμπλακεί και σε άλλο φονικό, με θύμα ένα 10χρονο κορίτσι, όταν ο ίδιος ήταν σε ηλικία 15 ετών.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο» ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι για τη δολοφονία του 1976 δεν είχε καταδικαστεί λόγω ηλικίας.

Όπως είπε, «σήμερα θα γίνει η διαδικασία προφυλάκισης του υπόπτου, ωστόσο, υπάρχουν κάποιες δυσκολίες καθώς ο 59χρονος νοσηλεύεται και λόγω της πανδημίας θα πρέπει να γίνει ειδική διαδικασία».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ