Skip to main content

Σύνδεση Θεσσαλονίκης - Λάρνακας από Ellinair μέσα στον Απρίλιο

Ανοίγει τα φτερά της και στην Κύπρο η αεροπορική εταιρεία Ellinair με τρεις πτήσεις την εβδομάδα συνδέοντας την Λάρνακα με τη Θεσσαλονίκη

Η ελληνική εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Ellinair θα εγκαινιάσει εντός Απριλίου την αεροπορική σύνδεση Λάρνακα - Θεσσαλονίκη, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Κυριακή.

Τα ναύλα της εταιρίας από και προς Λάρνακα ξεκινούν από 39 ευρώ, με χαρακτηριστικό ότι περιλαμβάνουν χειραποσκευή βάρους 5 κιλών και αποσκευή 20 κιλών.

Η Ellinair, στον δεύτερο χρόνο λειτουργίας των τακτικών της πτήσεων, έχει ήδη συμπεριλάβει στο διεθνές της πρόγραμμα 40 πόλεις σε 15 χώρες και δίνει έμφαση στη διεξαγωγή απευθείας συνδέσεων.

Μέχρι την έναρξη της θερινής περιόδου, η εταιρεία αναμένει να προσθέσει και άλλες πτήσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα.

Ο στόλος της Ellinair αποτελείται προς το παρόν από 2 αεροσκάφη τύπου AIRBUS 319, 2 αεροσκάφη τύπου BAE RJ85, 2 αεροσκάφη τύπου BOEING 737-300  (με ACMI συμφωνία) και 1 αεροσκάφος τύπου BOEING 737-400  (με ACMI συμφωνία).

Ο Πρόεδρος της Ellinair κ. Ιωάννης Μουζενίδης, ανακοίνωσε ότι ο στόλος της Ellinair θα αποτελείται άμεσα από οκτώ (8) συνολικά αεροσκάφη, δύο (2) Avro RJ85, τέσσερα (4) Boeing 737 και δύο (2) Airbus 319, καθώς και ότι έχει προγραμματιστεί ο διπλασιασμός του υπάρχοντος αριθμού αεροσκαφών έως το καλοκαίρι του 2016.