Skip to main content

Κύπρος: Θετικός στον κορωνοϊό Σέρβος παίκτης του Απόλλωνα Λεμεσού

Ο Τζόρτζε Ντένιτς βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19, μετά από εξετάση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα με πρωτοβουλία της κυπριακής ομάδας.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Λεμεσού ανακοίνωσε σήμερα (4/7) ότι ο Τζόρτζε Ντένιτς βρέθηκε θετικός στον ιό Covid 19, μετά από εξετάση στην οποία υποβλήθηκε με πρωτοβουλία της ομάδας σε ιδιωτική κλινική στην κυπριακή πόλη ερχόμενος από το Βελιγράδι.

Ο Σέρβος μέσος βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19, μετά από εξετάση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα με πρωτοβουλία της κυπριακής ομάδας σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό επιστρέφοντας από το Βελιγράδι.

Ο Ντένιτς δεν φέρει οποιαδήποτε συμπτώματα, με την ομάδα της Λεμεσού να σημειώνει ότι, με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, θα παραμείνει σε υποχρεωτική καραντίνα, ακολουθώντας αυστηρά τις σχετικές οδηγίες, οι οποίες απορρέουν από αυτό.

Διευκρινίζεται πως ο Σέρβος χαφ, που αποκτήθηκε ως δανεικός και η ομάδα διατηρεί δικαίωμα αγοράς του από τη Ρόζενμποργκ, δεν ήλθε σε επαφή με οποιονδήποτε παίκτη στο προπονητικό κέντρο. Το ανησυχητικό, όμως, είναι πως συνταξίδεψε με τον Σάσα Μάρκοβιτς. Ο συμπατριώτης και συμπαίκτης του στον Απόλλωνα, υποβλήθηκε επίσης σε εξετάσεις και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Ο Μάρκοβιτς, όμως, για τις επόμενες ημέρες θα μείνει για προληπτικούς λόγους εκτός προπονήσεων και θα υποβληθεί σε νέα εξέταση για τον κορονοϊό. Σε περίπτωση που και το δεύτερο δείγμα είναι αρνητικό, τότε θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων.