Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019
x

ΚΥΡΙΑΚΟΣ: ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του αλλά και στο διακύβευμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Συνεχίζει τις καθημερινές συναντήσεις του με τους πολίτες της Θεσσαλονίκης και τους εκπροσώπους των φορέων της πόλης ο υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στην Α' Θεσσαλονίκης, Κυριάκος Κυριάκος.

Ο κ. Κυριάκος χθες μεταξύ άλλων συναντήθηκε με φίλους και ψηφοφόρους στο Ε' Δημοτικό Διαμέρισμα.

Ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του αλλά και στο διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου. «Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είναι η μόνη προοδευτική, πατριωτική και κεντροαριστερή δύναμη του τόπου, το μόνο κόμμα που διαθέτει πραγματικό σχέδιο ενίσχυσης της μεσαίας τάξης και της ελληνικής οικονομίας, δημοκρατικής σταθερότητας και σεβασμού των θεσμών, σχέδιο που έχουμε καταθέσει εδώ και καιρό στην ελληνική κοινωνία» σημείωσε ο κ. Κυριάκος.
 
Ο υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η μάχη των επικείμενων εκλογών είναι μια μάχη δημιουργίας και επανένωσης με την κοινωνία, με καθαρή ματιά και ακόμη πιο καθαρό λόγο.
 
"Δίνουμε μια μάχη πόρτα πόρτα για να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους πως η μόνη υπεύθυνη πολιτική δύναμη που ανέδειξε η μεταπολίτευση είναι το ΠΑΣΟΚ, με κυβερνητική τεχνογνωσία και πραγματικά μεταρρυθμιστικό ρόλο. Η πιο χρήσιμη ψήφος σε αυτές τις εκλογές είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής, που είναι η δύναμη σταθερότητας και ομαλότητας στη χώρα. Ψήφος στο ΚΙΝΑΛ στις επικείμενες εκλογές είναι ψήφος στην χώρα, στην προοπτική και στο μέλλον. Στις 7 Ιουλίου η λογική επιστρέφει" σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Κυριάκος.
 
Σημειώνεται πως σήμερα στις 20:30 στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης" ο Κυριάκος Κυριάκος θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση.
 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ